Helsefagarbeiderforbundet
Utgave 4 – 20. november 2023

Helsefagarbeiderforbundet

Nettverkssamling i Sør-Øst i høst

Her ser dere nestleder Bente Svenum og styremedlem Svein Olav Tøndel posere foran hovedtillitsvalgt-kolleger på Quality hotell i Kongsberg.

Denne høsten handlet nettverkssamlingen om organisasjonspolitikk, og forberedelse til høstens representantskap. Alle regioner har nettverkssamling. Det vil si at hovedtillitsvalgte og noen representanter fra yrkesorganisasjonene treffes to ganger i året. Representantskapet er Deltas høyeste organ i landsmøteperioden. To av våre styremedlemmer er også hovedtillitsvalgte i Region Sør Øst.Tur til Ålesund

Helsefagarbeiderforbundet vokser jevnt og trutt. Vi er den desidert største og kanskje viktigste yrkesorganisasjonen i Delta.

Vi er mye rundt og forteller helsepersonell om vår flotte organisasjon, vårt medlemsblad som er tilegnet nettopp dem som jobber med pasienter, brukere og beboere. Vi var nylig i Ålesund sammen med de tillitsvalgte. Det er alltid nyttig å besøke arbeidsplasser, da får vi historier rett fra de som står i det hver dag.


Prosjekt for å synes og høres

Helsefagarbeiderforbundet deltok i prosjekt som har gått i tre kommuner, nesten i et år.

Helen Sandum var prosjektleder og ikke minst motivator. I korte trekk er altså tre hovedtillitsvalgte i tre kommuner i samarbeid med oss om å lage et opplegg som gjør at vi synes og høres på ulike arbeidsplasser over tid.